Vještice na zadatku

we used to be friends banner

Nije lako biti tinedžer. Hormoni, škola, roditelji, one glupače iz druge škole, tijelo vam se mijenja, vi se mijenjate. No, vi ste posebne. Dok su drugi štrebali za ispite, vi ste čitale drevne knjige magije. Vi ste postale vještice, a time i prijateljice, no možda je bolja riječ saveznice. Svijet je bio vaš, ili barem se tako činilo sve do ove zlokobne subote.

Što se dogodilo? Tko je kriv? Tko će osjetiti punu snagu vaše magije? 

Napomene

Ova igra bazirana je na Powered by the Apocalypse stilu igre, takozvanom Play to Find Out. To znači da će se većina elemenata igre, uključujući likove i radnju kreirati i otkrivati tijekom igre. Na igračima je zadatak da improvizacijom i zajedničkim radom učine iskustvo zabavnim, te koristeći alate igre zapletu dramatičan misterij i jednako ga dramatično raspletu.

Igrači će biti pozvani u Discord grupnu poruku kako bi ukratko prošli pravila, kojih ima malo, te razriješili potencijalne nedoumice. 

Igrači igraju tinejdžere u ovoj igri i tematika je drama, a elementi igre mogu sadržavati sve ili ništa od navedenog: ubojstva, smrt, ozljede, izopačenost, teški opisi scena, itd. Moguće probleme sa sadržajem ili tematikom razriješit ćemo prije početka igre. 

Prijave se otvaraju

GM: Chaya
Igrača: 3