Tube City

Popunjeno 4/4 mjesta

Tube City

Opasno je izlaziti na površinu. Čak i ako možeš podnijeti otrovni zrak, masnu kišu ili sunce koji neumorno prži, Blood Machine banda je svugdje. Baza im je u velikoj zgradi preko rijeke. Malo ih je, ali to nadoknađuju u brutalnosti. Najveća želja im je uništiti Tube City.

Ni to vaše malo naselje, smješteno u nekadašnjim garažama i tunelima podzemne željeznice, nije sasvim sigurno. Tko je na vrhu danas, nije siguran da će biti i sutra. Kome se prikloniti? Kome vjerovati? Koga iskoristiti? Tu leži najveća opasnost: u tebi samome. Koliko si daleko spreman ići da bi preživio?

Rijeka - ono što je ostalo od nje - često zna izbaciti mrtvo tijelo na obalu. Ponekad se možeš samo moliti da sutra tamo neće biti tvoj leš. Jedino je pitanje: kome se moliti, kad se čini kao da su nas svi bogovi napustili?

Napomene

Igrači će na početku birati između sljedećih playbookova: Angel, Battlebabe, Brainer, Driver, Gunlugger, Hardholder, Hocus, Maestro D', Skinner.

Poznavanje sustava nije potrebno.

Apocalypse World je kolaborativni post-apokaliptični RPG. Svojom pojavom 2010. godine pokrenuo je mini-revoluciju u RPG svijetu sa svojim fokusom na žanr, likove, dramu i brutalnu akciju. Mehanika bacanja kockica je jednostavna (2d6+stat) ali svaki roll može donijeti dodatne probleme i komplikacije. Igrači se potiču da budu proaktivni, jer GM ne priprema plot i priču nego ima zadatak pratiti likove i stvarati im komplikacije na putu, te voditi 'svijet' i gurati agendu NPCa i ostalih prijetnji.

Prijave se otvaraju

GM: DanielK
Igrača: 4