Kuća lutaka

Popunjeno 2/4 mjesta

Yoon Suin Kuća Lutaka

Istočni Sughd je prožet blagodatima i bogatstvima zahvaljujući plodnim padinama pod blagim sjevernim suncem. Ovo područje snabdijeva cijelu Purpurnu Zemlju čajevima i opijumima fantastičnih svojstava. Lokalni radže i prinčevi toliko su bogati da im ničega ne nedostaje, a gdjekad međusobno ratuju samo iz zabave.

A vi? Vama bi bilo dobro kad ne bi bilo tog prokletog mača. Kad kažemo „prokletog”, mislimo doslovno – neko je snažno prokletstvo u njemu i ne možete ga se riješiti. Ne bez moćne magije.

Takvu pomoć u ovim krajevima može pružiti samo Wim Fan, poznati čarobnjak, nekad moćan i mudar. Njegova je kuća blizu, urezana u stijenu podno Mjesečevih Planina, svako jutro obasjana izlazećim suncem.

Među brahminima se šuška da Wim Fan nije više onaj čovjek koji je nekad bio. Navodno se još prije šesnaest godina, kad mu je nestala kći jedinica, povukao u svoju kuću i više ne prima goste. Mnogi misle da je sasvim poludio, a neki tvrde da je možda i njega pogodilo nekakvo prokletstvo.

Na vama je da otkrijete, jer on vam je jedina šansa.

Napomene

Igrači će na početku birati između prethodno napravljenih likova 3.-5. levela (ovisno o klasi).

Old-School Essentials is an adventure role-playing game of exploration, danger, monsters, and magic. The game is intentionally rules-light, putting the focus of play on imagination, improvisation, and fun. The rules are optimised for ease of use at the table, with meticulous attention to wording and layout clarity. What's more, Old-School Essentials is 100% compatible with the classic D&D Basic/Expert game from 1981, meaning that decades of adventure are at your fingertips!

Yoon-Suin je high fantasy setting inspiriran kulturom i poviješću srednje azije, primarno Indije, Kine i Nepala. Setting je vrlo lako prilagodljiv svim edicijama D&Da i njegovim klonovima, a pisan je kao toolbox pomoću kojeg se iz random tablica (rollanjem ili biranjem) može stvoriti unikatan setting prilagođen željama i ukusu GMa i igrača.

Prijave se otvaraju

GM: DanielK
Igrača: 4