Kuriri ponovno jašu!

Popunjeno 2/4 mjesta

Felsloch

Prošlo je više od dvije i pol godine od posljednje stvarno opasne misije Crowleyevih kurira. Posao cvate, ceste su sve sigurnije. Pobijedili smo. 

Međutim, ovakva prilika se ne odbija. Ovo nije samo posao i zarada, ovo je prilika da uđemo u legendu.

Prošlo je više od 300 godina otkako je posljednji stranac zašao iza visokih zidina patuljačkog grada Felslocha. Unatoč silnoj trgovini i tonama rude koje patuljci svake godine izvoze, svoje tajne i svoju privatnost ljubomorno, gotovo paranoično čuvaju.

Vi ste pozvani da zađete iza tih zidina. Patuljci imaju posao za nas. Prema ono malo informacija koje su poslali, treba im grupica junaka koja će se otisnuti u duboke i davno zagubljene katakombe ispod grada, te iz njih izvući jedinstveni artefakt. Artefakt koji bi prema njihovim vlastitim riječima, mogao biti prevaga između života i smrti za sve stanovnike grada.

Iznos koji nude je znatan, ali više od toga želimo... želimo da Kuriri postanu više od samo tekliča. Bit ćemo heroji kraljevstva. Spremajte se.

Napomene

Igra se u sustavu D&D 5E. Likovi su level 6, GM će donijeti par premade likova. Poznavanje sustava je vrlo poželjno.

Sama avantura je omanji dungeon crawl s malo priče i puno akcije. Kockice i pisala su poželjni, dobra volja je obavezna.

Prijave se otvaraju

GM: Luka
Igrača: 4