Povratak iz sjene

Popunjeno 3/3 mjesta

Train station

Predznaci su jasni - prvo nestane Probuđena osoba iznimnog talenta. Nakon toga parni vlak doveze kompoziciju na lokalni kolodvor, iz njega izađe samo jedan mlađi muškarac u besprijekornom odijelu. Zadnji predznak je otvaranje izložbe na kojoj je izloženo prvo izdanje La vida es sueño; izdane u zaboravljenoj budućoj stvarnosti u kojoj su Madrid i Zaragoza bili isti grad. Tri dana kasnije stvarnost će se promijeniti.

Amra Yumul je nestala prije nekoliko tri tjedna. Njezino shvaćanje univerzuma je revolucionarno. Reći da je ona Probuđena, reći da je ona izniman talent je podcjenjivanje osobe koja može redefinirati ... sve.Novinske stupce puni dolazak velike izložbe rijetkih knjiga. Sve oči su uprte na Grand Central Station.

Nitko ne zna što će se dogoditi ovaj put, ali moramo ... moramo probat nešto. Ne smijemo riskirati drastične izmjene realiteta, nakon zadnjeg puta ne smijemo ovo dopustiti. Nitko ne može stajati sa strane, čekati i nadati se najboljem.

Napomene

Cortex Prime je brz i jednostavan sustav koji koristi puno različitih kockica - slobodno donesite svoju kolekciju.

Igra se u moderno doba, inspirirano Mage: the Ascension-om i konsnzualnom magijom. Prethodno znanje M:tA nije potrebno, ali neće ni odmoć.

Prijave se otvaraju

GM: Ranko
Igrača: 3
Sustav: Cortex Prime