Zagreb 1899

Popunjeno 2/4 mjesta

Zagreb stara slika

Mrak je progutao svijet, a iz mraka su došla čudovišta. Cijeli gradovi i sela nestali su preko noći, progutani tamom. Preživjeli sada žive u nekolicini većih mjesta koja su se obranila od apokalipse koristeći posljednji krik tehnologije - umjetno svjetlo. Uz pomoć velikog znanstvenika Nikole Tesle grad Zagreb zaštićen je zidom tornjeva koji danonoćno obasjavaju tamu koja nas okružuje i tako sprječava najgore od najgoreg da uđe. 

Vi ste članovi novopečene bande hulja koja će okušati svoju sreću i pokušat ući u novo stoljeće bogatiji i snažniji. No, na čija ćete stopala stati i dio čijeg kolača ukrasti na svom putu? 

Napomene

Ova igra je hack igre Blades in the Dark s izmijenjenim i novim arhetipovima, ali s dobrim starim pravilima. Svijet igre je alternativna prošlost Zagreb grada u svijetu kojeg je progutao mrak. 

Na početku igre složit ćemo zajedno vašu bandu i likove. 

U igri ćemo koristiti X kartu, a tematski će biti izraženi elementi nasilja, strave i kriminalnih aktivnosti.

Blades in the Dark is a tabletop role-playing game about a crew of daring scoundrels seeking their fortunes on the haunted streets of an industrial-fantasy city. There are heists, chases, occult mysteries, dangerous bargains, bloody skirmishes, and, above all, riches to be had — if you’re bold enough to seize them.

GM: Chaya
Igrača: 4