Antumbra

Popunjeno 2/4 mjesta

Antumbra

Godinu i pol dana od početka najvećeg sukoba u ljudskoj povijesti, sile Osovine drže Europu čvrsto pod čizmom. Nekoć veliko carstvo Francuske životari pod nacističkom okupacijom. Priče o hororima iz onoga što je sad Generalno guvernerstvo Poljske lede krv u žilama.

Kraljevina Jugoslavija, regentska diktatura koja svim snagama nastoji ne raspasti se pod etničkim tenzijama svojih naroda, okružena je državama Osovine. Nedavni puč proglasio je princa Petra II. punoljetnim, koji je odbio ratificirati Bečki protokol te tako ustupiti u Trojni pakt. Sve nade u miroljubivo rješenje utihnule su danas u jutarnjim satima, kada je osoblju veleposlanstva naređena evakuacija.

Skupina prijatelja odlučila je oglušiti se naredbi za mobilizaciju, te kupiti svoj put van Europe. Zadatak koji je daleko lakše reći nego izvesti.

Telegrafski ured u Zagrebu zaprimio je u podne brzojav upućen Vama. Vaše prisustvo traženo je od Vašeg prijatelja Ljubomira Novakovića u Odjeljenju Beogradske državne bolnice za duševne bolesti u Moslavini – Popovača.”

Napomene

Likovi su unaprijed napravljeni.

Likovi imaju 75 bodova.

Potrebno je poznavanje sustava.

Igrači bi trebali dodatno proučiti combat pravila prije igre, GM će poslati kratki pdf sa osnovnim pravilima svima prijavljenima par dana prije igre.

Prijave se otvaraju
GM: Boris
Igrača: 4
Sustav: GURPS
X