Blades in the Dark

Popunjeno 4/4 mjesta

ODG107
Cyberpunk SF

Ti si Runner. Obavljaš opasne zadatke za onoga koji dovoljno plati. To je tvoj posao. Radit ćeš ga dok ne dobiješ ono što želiš. Velike želje, poput ishođenja dozvole za preseljenje na Zemlju, su izvan dosega. No, imaš ti i realnije ciljeve, do kojih ćeš možda i stići. Samo ti treba još jedna misija i možeš se maknuti iz tog svijeta. Još samo jedna dobra misija. Dobro plaćena.

Popunjeno 4/4 mjesta

ODG107
Intrigue Fantasy Romance

Grad Iliren je dragulj svijeta, zavist svih koji nemaju sreću živjeti u njegovim zidinama. Na samom su vrhu društva Velike Kuće, a vi imate čast i zadovoljstvo raditi za najmlađu među njima. Ipak, pod velebnom površinom opulencije ovog društva skriva se nešto podlije. Vrijeme je za obući svoju najbolju opravu i pridružiti se velebnim balovima, podlim spletkama, i svime što pruža visoko društvo kako biste osigurali da baš vaša Kuća završi na vrhu.

Popunjeno 4/4 mjesta

ODG107
Cyberpunk

Subota je uveče. Dok drugi ljudi idu u disko, vi idete na posao.

Živite i radite u nimalo dobro dijelu CalAxisa (California Metropolitan Axis). Svjetska recesija traje, i sretni ste što uopće imate posao. Radite za Crash Cart HQ, LLC kao hitno medicinsko osoblje koje pruža usluge njihovim klijentima - gdje god se oni nalazili.

Večeras je subota, a subotom se ide van opustiti. Kao da vam to nije dovoljno, večeras je pun mjesec - koji izvlači ludilo iz ljudi. Znate da neće biti lako.