Priče s Balkana: Blago lopovu

Popunjeno 4/4 mjesta

price iz balkana 1

Godine gospodnje 2000. ratovi na Balkanu i dalje bjesne. Bivše sile rascjepkane su na države i državice koje mašu svojim velikim patriotizmom i nacionalističkim prohtjevima. Sukobi i ratovi su česti, a trgovci zemljovida se kupaju u lovi. 

Malena i zaboravljena Ruritanija službeno je u miru već pet godina otkad je samoproglašeni monarh, tada veliki general Banketov, smaknuo državni vrh i spalio ustav na glavnom trgu na vrhuncu svog puča. 

Tu dolazite vi, oportunisti i najamnici, nedavno angažirani preko portala dubokog weba - "Međunarodna udruga plaćenika", takozvani MUP, poznatog po prodaji oružja, unajmljivanju plaćenika, pranju novca i ostalih crnotržišnih radnji. Sve što znate je da vas korisnik pod imenom "Otac_Domovine_91" dobro plaća, te šalje u Ruritaniju sa zadatkom da svrgnete tiransku vlast i vratite demokraciju. Vaše glavno oružje čine gerilske tehnike ratovanja i mnogogodišnje iskustvo na svjetskoj ratnoj sceni. 

Ovo su vaše priče. Ovo su priče s Balkana.

Napomene

Ova igra uključuje teme rata i nasilja. Ton igre biti će nešto opušteniji, ali će ozbiljne teme ostati ozbiljne. Za igranje je potrebna olovka i set kocaka od d6, d8, d10 i d12, ali voditelj će nositi svega dovoljno za sve. 

Tijekom će se koristit sigurnosni alat X-karta, no računajte da nije moguće maknuti ključne elemente igre (nasilje, rat, itd.).

Prijave se otvaraju

GM: Chaya
Igrača: 4