Jazbina

Popunjeno 3/4 mjesta

CoC

Nedavno, u dnevnom listu Boston Globe za prosinac 1929. primijetili ste izvještaj o nestalim osobama na devetoj stranici, u vezi s stručnjakinjom za miniranje, Jennifer Maklin. Nestala je prije tri dana. Ne ostavljajući ni riječi o tome gdje se nalazi prijateljima ili obitelji. Maklinov otac, bogati industrijalac sa ukusom za rijetke umjetnine, ponudio je 2000 dolara svakoj osobi ili stranci koja bi mogla locirati i vratiti njegovu nestalu kćer. Policija je obaviještena i nada se da će slučaj riješiti brzo i bez incidenata. Ne gubeći vrijeme pregledali ste nekoliko izvora vijesti i naišli na nedavno izvješće o glasnoj eksploziji na periferiji Westwooda, male zajednice oko 5 sati vožnje jugozapadno od Bostona. Prvi izvještaji navode buku na imanju Boucher, davno napuštenoj kući i plantaži. Međutim, kasnije izdanje povlači ta nagađanja, navodeći incident u obližnjem rudniku željeza kao uzrok eksplozije.

Napomene

Call of Cthulhu smješten je u mračnijoj verziji našeg svijeta na temelju zapažanja HP Lovecrafta (iz njegovog eseja "Nadnaravni horor u književnosti") da je "Najstarija i najjača emocija čovječanstva strah, a najjača vrsta straha strah od nepoznatog."
Basic RolePlaying sustav (BRP) u kojem se igra je D100, a igra je u suštini prošireni D&D, sa više detalja i više player opcija. Custom character sheet vizualno izgleda identično D&D 3.5 sheetu.

Nije potrebno proučiti ikakav materijal prije igre. Likovi su unaprijed napravljeni i lvl 7 su.
Nije potrebno prethodno poznavanje sustava, igrači koji su igrali D&D ili Pathfinder znaju igrati i D100 sustav.

Ponesite sve kockice koje bi koristili i za standardni D&D gejm: d4, d6, d8, d10, d12, d20 i d100.

U slučaju pandemijskih problema session se, prema dogovoru, može održati i online.

GM: Boris
Igrača: 4
Sustav: D100

#ODG66

Cthulhu Edition

Lokacija
X