Mystery Busted! S2E02 - The Wendigo

Popunjeno 4/4 mjesta

An excerpt from a page in a book, describing a the Wendigo

"We have reached our next Kickstarter Stretch Goal! After the top-viewed Scottish Haunted Castle episode, the mystery for the second Episode of Mystery Busted! has been selected from user submissions, thanks to your donations. Thanks to our superfan @joel_in_the_north for his great and spooky submission! In this extra-dangerous, extra-exciting episode, we go to Minnesota to look into a streak of disappearances that are rumoured to be caused by a Wendigo, a mysterious creature from First Nation myths. Expect it to land next month on our YouTube channel /c/MysteryBusted, and follow us on our Instagram @bustedsupernatural for updates and giveaways!

P.S. Don't worry, we will be taking backup with us on this one ;)"

U ovoj igri, igrači će preuzeti uloge likova koji, kroz svoj popularan YouTube kanal, istražuju navodne natprirodne misterije, te nalaze racionalna i znanstvena objašnjenja za takve pojave. U potrazi za slavom i pokušaju da zadovoljite svoje obožavatelje, uputiti ćete se u malo mjesto usred ničega u pokušaju da razjasnite još jednu misteriju za najnoviju epizodu svog showa. No, ovaj će put stvari poći po krivu...

Napomene

Call of Cthulhu 7th Edition je d100 horror sustav u kojem igrači igraju likove koji su obični ljudi suočeni sa prijetnjama koje su često van njihovih sposobnosti, a ponekad i van njihovog kapaciteta da ih razumiju. Igra će imati 18+ sadržaje, te je sasvim moguće da će vaši likovi umrijeti - ili gore od toga.

Likovi će biti pripremljeni unaprijed (uz mogućnost tweakova na početku), a pravila objašnjena na početku igre. Igrati će se malo pojednostavljena verzija sustava. Ponesite kockice od d4 do d20, kao i za D&D (ali ako ih nemate, naći će se dodatnih za posudbu).

U slučaju pandemijskih problema session se, prema dogovoru, može održati i online.

GM: lskukan
Igrača: 4

#ODG66

Cthulhu Edition

Lokacija
X