World of Horror II

Popunjeno 3/4 mjesta

World of Horror

WoH

Stravično sjećanje sumornih sirena

„Djevojke nestaju po gradu, i to većinom iz lokalne škole. Niste sigurni zašto niti kako, ali jedan dan su tamo, drugi više nisu. Njihove obitelji stavljaju obavijesti u policijske postaje i po gradu ali ne mogu se naći. 
Legenda govori kako su se sirene vratile u Shiokawu i da prizivaju mlade djevojke u more kako bi vrbovale nove članove. To je vjerojatno samo legenda, ali nešto vas i dalje muči. Sigurni ste da je ovo povezano na neki način sa starim bogovima, i spremni ste upravo to i otkriti. Možda da počnete od škole iz koje su djevojke nestale?“

 

Drhtava događajnica demonskih Dvora

„Postoji mnogo starih vila u našem gradu, ali ova je sigurno najstarija. Vila obitelji Taira, stoji na obronku litice blizu mora, i stoji napuštena već godinama.
Navodno u toj vili je živjela prije četveročlana obitelj, koja je jedan dan jednostavno nestala bez ikakvog traga. Susjedi su dolazili ispitivati ima li ikoga u kući, ali dočekala su ih otvorena vrata i prazna kuća.
Sad ljudi koji planinare u blizini govore po gradu kako tu i tamo mogu vidjeti ljude u dugačkim haljama kako ulaze i izlaze iz vile, ali pretpostavljaju da su to samo delinkventi koji se tamo dolaze opijati, ili još gore, skvoteri. Vi, s druge strane, ste sigurni da je ova kuća i događaj koji se dogodio godinama ranije povezan s vašom istragom. 
Što se krije u tim dvorima?“

 

Panična zapisnica purpurnog  plašta

„Među vašim prijateljima u školi, širi se nova opasna igra.
Djeca druge izazivaju da nakon školskih sata ostanu u napuštenom WC-u kako bi upoznali slavnog AKA MANTO-a. Vrag je već odnio šalu, ali je također odnio i malog dječaka, čije je tijelo bilo pronađeno prije par dana u tom istom WC-u, izbodeno.
Možda je samo serijski ubojica, ali velika je vjerojatnost da se Aka Manto pojavio u isto vrijeme kada su kultisti počeli otvorenije raditi svoje rituale. 
Potrebno je zaustaviti ga prije nego što ubije ih još!“

 

Burgijatska balada bijesnog bdjenja

„Svi ste dobili istu poštu isti dan u vaše kasliće. Neka pravna firma iz Tokija vam je poslala pozivnice naslovljene na vaše ime.
 Vaš „pra-ujak“ je nedavno preminuo i ostavio silno bogatstvo iza sebe, ali čitanje oporuke će biti tek nakon bdjenja, koje je održano u drugom selu. Prijevoz vam je plaćen, i to je sve u redu, ali vi niste zapravo sigurni da imate pra-ujka. Barem da ga svi ne dijelite, ako išta. 
Ovakva pozivnica je probudila nekoliko alarmnih zvonca u vašoj glavi. Sigurno je povezano s vašom istragom, ali trenutno sad ne možete odrediti kako, već bi bilo potrebno otići na to bdjenje i vidjeti što se to zapravo događa.
Tko zna, ako stvarno imate svi istog bogatog pra-ujka, možda će vaša istraga dobiti mnogo potrebne novce kako bi ste nastavili dalje!“

Napomene

Prije same igre igrači će odlučiti koji čin igraju, a detaljnije informacije o igri mogu se pronaći u opisu World of Horror kampanje. Što se sve dogodilo u odigranim činovima GM ukratko opisuje na našem Discord serveru!

Prijave se otvaraju

GM: Jaime22
Igrača: 4
Sustav: GURPS