Maturalac 2: Apsolventsko

Popunjeno 4/4 mjesta

apsolventsko

Junačka putovanja predmet su klasičnih legendi. Vi ste junaci i idete na apsolventsko putovanje.  Aristotel je tu jasan.

Pet godina nakon sudbonosnog maturalca u Grčkoj, kada su otkrili svoje božansko podrijetlo i natprirodne darove, četvoro bivših maturanata zagrebačke klasične gimnazije sada je već pred kraj studija. Predavanja su odslušana, ispiti položeni ili kupljeni; Vrijeme je za odmor. Apsolventsko putovanje vodi vas na čak dva koncerta na Mediteranu! Što se točno dogodilo na Malti, što u Tunisu, a što na luksuznoj sredozemnoj krstarici Costa Olympia? Saznajmo u ovom napetom nastavku s još većim budžetom i zapletima koji prkose zdravom razumu.

Napomene

Maturalac 2: Apsolventsko koristi pravila igre Scion 2nd Edition. Igru pogoni sustav StoryPath. Za igranje nije potrebno poznavanje mehanike. Sve što je potrebno je olovka i šaka d10-ki, ako ih imate.

Radnja se događa u svijetu sličnom ovom u kojem živimo, uz značajnu razliku: svjetske mitologije nisu puke predaje. Bogovi (ponekad) hodaju zemljom i opće sa smrtnicima. Njihovi potomci nisu ništa neobično, o njima se izdaju stripovi i snimaju filmske franšize. Susreću mitska stvorenja, rješavaju legendarne zadatke i suočavaju se s titanima i ostalim praiskonskim gadostima.

Prijave se otvaraju
GM: danijel
Igrača: 4