Mašta je odlična stvar je li tako?!

Popunjeno 4/4 mjesta

ena

Igranje pretvaranja je ugodna aktivnost, ali kada treba stati na loptu je pitanje dana?


Svi znamo da mašta pomaže potaknuti dječji društveni, emocionalni, kreativni, i fizički razvoj. Zbog toga, jako puno djece živi u svojem izmišljenome svijetu, te sam i ja bila jedno od takve djece. Mašta je odlična stvar je li tako?! Sjećam se kada sam bila mala i kako sam izmislila svoj svijet pun jednoroga, anđela, cvijeća, i finih kolača u kojem su svi sretni. Pomoću toga izmišljenoga svijeta lakše i na svoj način sam se suočavala s različitim preprekama, a jedan od tih prepreka su emocije. Dok sam živjela u svome malome svijetu par puta sam se suočila s nekim čudovištem sa šeširom. Iz dana u dan se pojavljivalo i pokušavalo mi uništiti sreću.

Pokušala sam pričati sa svojom obitelji i prijateljima o tome čudovištu, ali nitko ga se ne sjeća. Izgleda da se o ovome čudovištu jako malo zna i odrasli se toga čudovišta uopće ne sjećaju… ali vjerujte mi… ono postoji… Kao dijete sam se suočila s njime oči u oči i uspjela sam mu pobjeći.

No, čula sam da ako te uhvati to čudovište… emocije te preplave i više ih ne možeš kontrolirati. Želite biti sretni? Nažalost, to više nije moguće.

Jedino što vam mogu reći… i upozoriti vas… je da se čuvate klinci. Čudovište vreba iza vrata i polako postaje sve veće i veće, a jednom kada vam pokuca na vrata…

                                                 Gotovo je…

Na kraju… hoćete li uspjeti pobjeći čudovištu emocija ili će vas uspjeti uhvatiti ostaje jedino na vama.

Monsters are real and they hunt children like you from the shadows. As a child, you have your wits, your belief, and the friends by your side. No adults can help you. No one else can save you. It's just you and the monsters.

Scritch-scratch.

Scritch-scratch.

Shut the door and bolt the latch.

Completely reimagined, with an all-new system, Little Fears Nightmare Edition is the definitive version of the classic game.

You're not scared, are you?

Prijave se otvaraju
GM: enica.pjenica
Igrača: 4
X