Tragovi u snijegu

Popunjeno 4/4 mjesta

Barbarian with a Wolf

DOL LEDENOG VJETRA

Na dalekom sjeveru, u Dolu ledenog vjetra (Icewind Dale), onkraj Kralježnice svijeta (Spine of the World), život je surov i opasan. Stanovnici isturenih naselja, okupljenih u savez Deset varoši (Ten Towns), preživljavaju u stalnom mraku, uzrokovanom Vječnim injem (Everlasting Rime), moćnom kletvom što ju je božica hladnoće Auril, poznata kao Studen-djeva (Frostmaiden), bacila prije gotovo deset godina.

 

NENADANI SPAS

Vaša družina ostala je zametena u snježnoj vijavici pri putovanju kroz klance Kralježnice svijeta, na ruti prema vašem nalogodavcu koji vas čeka u Caer-Dinevalu. Lavina koja vas je zatrpala, bila bi sigurno vaš kraj, da vas nije spasio snježnobijeli bizamski štakor koji vas je izveo kroz gromade leda.

Ovaj nenadani spasitelj doveo vas je do Marit, moržice koju je probudio sjevernjački golijat druid. Marit je spremna pomoći vašoj družini preživjeti i iznaći put kroz ledenu pustoš do Caer-Dinevala, no zauzvrat traži da za nju odradite nekoliko zadataka.

Napomene

Igrači će odabrati nekog od ponuđenih prethodno pripremljenih likova treće razine. Poželjno je osnovno poznavanje sustava, no i noviji igrači su svakako dobrodošli. Priča uključuje istraživanje i preživljavanje u surovoj arktičkoj klimi, a igrači će svojom snalažljivošću sami procijeniti koji od susreta s raznim bićima će završiti borbom, a koji varkom ili pogodbom.
 

Prijave se otvaraju

GM: Polykleitos
Igrača: 4