Bloom

Popunjeno 4/4 mjesta

mothership

 

Klijent u sjeni traži tim plaćenika koji će provaliti u istraživačku ustanovu i dohvatiti uzorke i podatke pohranjene u njoj.

Djelovanje klijenta ste uočili preko službenih predstavnika crnog tržišta, koji će potvrditi da klijent ima važeće vjerodajnice za plaćenički rad. Predstavnik neće otkriti ništa o pravom identitetu klijenta, a daljnje istraživanje i ispitivanje oko klijenta će rezultirati raskidom ugovora i lošom reputacijom tima plaćenika.

Klijent želi posebno dvije stvari:

  • Uzorak dobiven testiranjem uzoraka.
  • Istraživačke datoteke dobivene u rezervnoj sobi za održavanje.

Nakon uspješno riješene misije klijent će vam platiti 200 tisuća kredita za obje stavke koje trebate isporučiti. Ako se isporuči samo jedan od ta dva artikla, klijent će platiti samo 50 tisuća kredita.

 


 

U ovoj igri preuzet ćete ulogu četiri plaćenika kojima su potrebni novci za obnovu svoga broda, a koliko bi mogao zadatak biti težak?

Čini se jako jednostavna i rutinska misija, a donosi i više nego dovoljno kredita za obnovu broda. Uđete u ustanovu, uzmete uzorak i datoteke, te letite van.

No, hoće li biti tako jednostavno?

 

Napomene

  • Likovi su prethodno generirani, te će igrači na početku igre imati priliku odabrati jednog od ponuđenih likova.
  • Koristi ćemo safety mehanizme.
  • Nadam se da ćemo se svi zabaviti.

Mothership is a sci-fi horror roleplaying game where you and your crew try to survive in the most inhospitable environment in the universe: outer space! You'll excavate dangerous derelict spacecraft, explore strange unknown worlds, exterminate hostile alien life, and examine the horrors that encroach upon your every move.

Prijave se otvaraju
GM: enica.pjenica
Igrača: 4
Sustav: Mothership
X