Blood Dust Murder Magic

The Spire RPG

Vaš dom je Toranj.

Kilometrima visok grad u zemlji Desteri kojom vladaju okrutni vilenjaci, stoljetni ugnjetavači vaših obitelji, prijatelja, sunarodnjaka - tamnih vilenjaka. Grad mračnih, prljavih i propalih tunela, prolaza i građevina, izgrađenih, srušenih i ponovno izgrađenih kroz stoljeća. Grad tisuću božanstava. Najdalje uporište strašnog carstva u usponu. Građevina čiji su arhitekti i graditelji nepoznati. Čije središte čuva opasnu i gnjilu rupu u stvarnosti, gdje se razumni i razboriti boje kročiti.

Kao članovi Ministerija Naše Skrite Gospe, paravojnog kulta koji štuje zabranjenog božanstvo, krvlju ste se zakleli da ćete osvetiti sve nepravde koje su nanesene vašem narodu. Položili ste zakletvu da ćete se boriti protiv vilenjaka, sabotirati i oteti njihova bogatstva te vratiti Toranj natrag pod vlast tamnih vilenjaka - jedinih pravih vladara grada. Opasan je to i nezahvalan zadatak, a vaše obitelji bi vas sigurno prijavile gradskim stražarima da znaju što radite u tajnosti. Bez obzira na opasnosti, to je misija na koju ste se zakleli i spremni ste ubiti da bi ju izvršili. Ako treba, i umrijet ćete da bi se ona privela kraju.

Bez obzira na to tko ste, od kuda dolazite ili kome pripadate, jedna zajednička misao vas vodi, iznad svih ostalih: Toranj mora pasti!

Blood Dust Murder Magic je open-table mini kampanja u 3 dijela za Spire RPG sustav, i njegov magični steampunk setting. Predviđena je i za iskusne igrače i za one koji su novi u tabletop RPG-ovima. Likove će igrači kreirati prije početka sessiona od ponuđenih 10 playbookova. Svaki dio se može igrati zasebno, ali igrači koji se prijave za naredne sessione moći će igrati s likovima s kojima su igrali prije i tako kontinuirano sudjelovati u događajima kampanje.