Stakeout at Roanne #ODG2 Zasjeda u Roanneu

Igrači igraju pripadnike tajnog ogranka Francuske vlade kojemu je glavna svrha borba protiv nadnaravnih prijetnji.

paris #ODG3 Mračni dan u Parizu

 Točno u podne iznad Pariza uočena je neobična pojava. Neprirodno formirani olujni oblaci odjednom su se pojavili iznad samog centra grada.

Berlin Wall art with graffiti, West Side Gallery, Berlin, Germany #ODG8 Deutsch Amerikanische Freundschaft 

U malenom stanu koji gleda na Berlinski zid leži mrtvo tijelo turske plesačice.

missing #ODG8 Nestali u akciji

Preko razglasa dvorca čuje se svima poznati glas ađutantice Véro: “Pažnja! Legionari Nakamura, Tremblay, Sivels, Müller i Lepaul. Smjesta se javite u sobu za sastanke. Hitno je.

delta_green #ODG9 Bez traga i glasa

Poznata ilustratorica i umjetnica nestala je prije nekoliko dana. Lokalna policija je nakon ulaska u njen njujorški stan bila zaprepaštena pojavom.

Trinity College #ODG9 Trinity College

Trinity College, jedan od najpoznatijih britanskih internata za djecu od 12 do 18 godina, nalazi se na obali jezera Loch Ness u Škotskoj, u blizini grada Inverness.

Dresden Files: Impossible #ODG10 Dresden Files: Impossible

Vitezovi Križa su se prije tjedan dana u Berlinu domogli jednog od srebrnih novčića koji čuva palog anđela. Novčić je na putu za Vatikan, a nakon toga na nepoznatu, i sigurnu lokaciju.

Buffy Season 8 #ODG10 Save You Tonight

Ljetni praznici u Red Bluffu su toliko uzbudljivi da ih je teško razaznati od redovne škole. Imućnije ekipe nema, ali osim njih skoro svi su u Ljetnoj školi.

wizkon #ODG10 WizKon 400

Ove godine odvija se jubilarni 400. čarobnjački konventikl, u zadnje vrijeme poznat kao WizKon.

martinique #ODG12 Idemo na more

Nakon naporne zime i proljeća dolazi nam ljeto, a samim time i zasluženi godišnji odmor. Kako se ne bi ponovilo Krvavo ljeto '77-e, Legionari na odmor idu u malim skupinama.

nicija_zemlja #ODG14 Expédition: U ničijoj zemlji

Ulovili smo facebook objavu Ukrajinskog paravojnog borca iz regije Donbas. Prema njegovim riječima posjetio je nedavno granatiranu crkvu u predgrađu Donjecka, malo izvan samog grada.

poker #ODG16 Pokerov turnir

Legionar Matthew „Poker“ Simoni već neko vrijeme nastoji infiltrirati nepoznatu tajnu organizaciju za koju sumnja da koristi magiju i da je upletena u razne nadnaravne poslove.

velika_pljacka #ODG19 Mission Impossible: Velika pljačka

Imamo iznimnu priliku zadati težak udarac protivnicima. Vaš je zadatak smisliti plan kako infiltrirati urede i tajni laboratorij organizacije SKD te sabotirati Mumijino srce koje tamo drže.

velika_pljacka #ODG20 Mission Impossible: Velika pljačka

Imamo iznimnu priliku zadati težak udarac protivnicima. Vaš je zadatak smisliti plan kako infiltrirati urede i tajni laboratorij organizacije SKD te sabotirati Mumijino srce koje tamo drže.

djedica_krov #ODG21 Expédition: Legija i Djed koji je pao na krov

Na Badnje jutro na sjeveroistoku Francuske lokalne vlasti su prijavile da je netko zabio terensko vo

X