Popunjeno 4/4 mjesta

#ODG10 Urban Fantasy

Vitezovi Križa su se prije tjedan dana u Berlinu domogli jednog od srebrnih novčića koji čuva palog anđela. Novčić je na putu za Vatikan, a nakon toga na nepoznatu, i sigurnu lokaciju.

U Berlinu se osjeti nada. Zid samo što nije pao. A sa padom zida, past će i vilinski zid između dva Berlina. Zid koji nas sve čuva od njega. Jedino biće koje, možda, zna kako ga obuzdati se nalazi u starom rimskom denariusu. Denariusu koji putuje prema Vatikanu…

---

Lord Herne the Hunter Erlking, je sazvao Divlji lov i kreće po lovinu.

Popunjeno 4/4 mjesta

#ODG10 Cyberpunk

Zadnji posao je bio prije par mjeseci i pare su presušile. Možda si ih potrošio na održavanje svog visokog standarda, novu vojnu opremu, ili magične saveznike. Možda uzdržavaš obitelj, ili lokalne dilere i svodnike.

Možda ti je jednostavno dosadilo glumiti da si običan građanin.

Javljaš se ekipi; metaljudi koji kad krepaju idu na isto mjesto kao i ti. Ali ajde, ovi te barem toliko ne živciraju. Čak su ponekad i sposobni.

Očekivano, svi su za.

Popunjeno 5/5 mjesta

#ODG10 Horror

Ten Candles je zero-prep RPG za one-shot sessione tragičnog horora, za GMa i 3-5 igrača. Igra se uz svjetlost deset svijeća koje daju atmosferu i služe kao odbrojavanje vremena za igru, i dozvoljavaju vam da doslovno spalite svog lika dok igrate.

Ten Candles opisuje se kao 'tragični horor' zbog jednog razloga: nema preživjelih. U zadnjoj sceni igre, kad ostane samo jedna svijeća, svi likovi će umrijeti.

Popunjeno 4/4 mjesta

#ODG10 Mystery Horror Police procedural

The year is 1985. Series of inexplicable suicides have disturbed the carefree and easygoing everyday life of the town of Dana, Massachusetts. What at first seemed to be a mere coincidence has now brought a hefty amount of attention to Dana Town Police Department, who have even gone far enough to hire out additional specialists to help the police crack this mysterious case. If this is merely coincidental, the public has nothing to worry about. However, the captain of the Police Department has a hunch the police is dealing with something far more serious than a suicide wave.

Popunjeno 4/4 mjesta

#ODG10 Urban Fantasy

Ove godine odvija se jubilarni 400. čarobnjački konventikl, u zadnje vrijeme poznat kao WizKon. Ova posebna manifestacija se održava jednom u desetljeću u godini koju odabere čarobnjački odred domaćin. Uskoro će čarobnjaci iz cijeloga svijeta hrliti u Köln na razne seminare, radionice, predavanja i razan zabavan sadržaj. Legija je pozvana, kao i mnoge druge slične organizacije, da održava red i mir.