Popunjeno 5/4 mjesta

#ODG9 Urban Fantasy

Poznata ilustratorica i umjetnica nestala je prije nekoliko dana. Lokalna policija je nakon ulaska u njen njujorški stan bila zaprepaštena pojavom. Nakon što je njezina kreditna kartica iskorištena u drugoj saveznoj državi bili su primorani uplesti FBI. Kao agenti Delta Greena ubačeni ste pod krinkom FBI agenata da istražite potencijalnu okultnu pozadinu slučaja."

Popunjeno 5/4 mjesta

#ODG9 Fantasy

High above the windswept moors and darksome woods, the village of Hirot is under siege. Each night, as the sun sinks beneath the western mountains and the candles burn low, a devil-beast stalks the village streets, unleashing its savage fury on the living. From warlord to pauper, crone to child, no one is safe.

Popunjeno 4/4 mjesta

#ODG9 Urban Fantasy

Trinity College, jedan od najpoznatijih britanskih internata za djecu od 12 do 18 godina, nalazi se na obali jezera Loch Ness u Škotskoj, u blizini grada Inverness. Upisati se u takvu školu zahtjeva prvenstveno dobrostojeće roditelje koji mogu financirati tvoje školovanje. To znači i da roditelji nemaju previše vremena za tebe, pa im odgovara da živiš u internatu. Također, skupa škola te ne spašava od problema koji muče svakog šesnaestogodišnjaka: tinejdžerska tjeskoba, borba za status među vršnjacima, potreba za pripadanjem i upoznavanje s promjenama u vlastitom tijelu.