A Trail in the Marshes

Popunjeno 4/4 mjesta

Remnants of Wrath

A_Trail_in_the_Marshes

Godine 2947. Trećega doba, skupina heroja upustila se na odvažan put iz Dalea u Sive Planine. Tamo su, uz pomoć mladog patuljka Gimlija, pronašli ostatke skrovišta davnog istraživača Oddmarra, pune zanimljivih artefakata.

Dvije godine kasnije, antikvarica Runa, Oddmarrov potomak, pošla je u Lake-Town dogovoriti prodaju Bijelog Roga, jednog od pronađenih predmeta, nepoznatom trgovcu iz Gondora. No, kad je došla tamo, predomislila se i odlučila je zadržati rog. Rekla je svojoj unuci Ragni da joj je previše vrijedan i da se ne može od njega odvojiti.

Na povratku u Dale, Runu su napali odmetnici i oteli je, zajedno sa svim vrijednim stvarima.

Ragna je uspjela pobjeći i vratiti se u Dale. U šoku je, opisuje napadače kao jako opasne i moli za pomoć bilo koga tko je spreman i dovoljno hrabar dati se u potragu za njenom bakom.

Napomene

A Trail in the Marshes je druga od šest epizoda open-table kampanje “Remnants of Wrath” koja se igra na ODG. Više detalja o kampanji na: http://bit.ly/ODGRemnantsOfWrath

Igrači će na početku sessiona birati između prethodno napravljenih likova 3. levela. Igrači koji su igrali prijašnje epizode mogu igrati s istim likovima. Poznavanje AiME pravila nije potrebno, ali je poželjno osnovno znanje o D&D 5e sustavu.

Adventures in Middle-Earth is a tabletop role-playing game published by Cubicle 7. It is set in J. R. R. Tolkien's Middle-earth, in the time between The Hobbit and The Lord of the Rings. It is a redesigned version of The One Ring Roleplaying Game that is compatible with the fifth edition rules of Dungeons & Dragons (D&D), via the Open Game License (OGL).

GM: DanielK
Igrača: 4