Dođi i vidi

Popunjeno 4/4 mjesta

dodjipavidi

Vrijeme je rata, a vi ste duboko unutar Sovjetskog Saveza, negdje u srcu Bjelorusije. Vaša postrojba oformirana je za borbu protiv sovjetskih partizana, a sačinjavaju ju niškoristi, bivši kriminalci, vojni zarobljenici i ostali nepoželjnici. 

Vođa voda dobio je naredbu da istraži i očisti obližnju šumu. Nikome to nije pretjerano privlačna misija, lutati po mračnim šumama dan i noć; što znači da vi idete. 

Pomoću polugusjeničara 251 otiđite u šumu, prijeđite rijeku i doći ćete do raskršća na cesti. Jedno je selo na istoku, a drugo na sjeveru. Sakrivaju partizane ili su i sami partizani. Riješite ih se. 

Nemojte ni pokušati ne odraditi posao, objesit će vas sve odreda. Ovaj put se ne zajebava.

Napomene

Likovi se biraju na početku igre. Od kocki nije potrebno donijeti ništa, ali ako baš volite svoje, trebat će vam d100.

P.S. Tekica i olovka veoma poželjni!

Delta Green nastaje u 1990-ima kao dio Call of Cthulhu serijala, a 2016. dobiva samostalno izdanje pomoću Kickstartera. Uobičajena CoC radnja spojena je s raznim teorijama zavjere i modernim mitovima i legendama, u stilu TV serijala kao što su Dosjei X. Igrači igraju agente tajne i zapravo nepostojeće američke agencije zvane Delta Green, koja po svom sastavu više liči terorističkoj organizaciji s manjim ćelijama. Agenti, koje DG regrutira iz svih slojeva lokalnog stanovništva, bore se protiv raznovrsnih vanzemaljskih, kultističkih, mitoloških, vandimenzionalnih, nadnaravnih, i drugih prijetnji. 

Prijave se otvaraju

GM: Chaya
Igrača: 4
Sustav: Delta Green