U kutiji

U kutiji

Ulice Doskvola su kao i ulice svakog drugog civiliziranog grada. Pune su ljudi i sudbina. Pune su sudbina i nedaća. Pune su života i odabira. Ulice Doskvola su kao i život - ono što samo od njih učinimo.

Coalridge nije šminkerska četvrt, u njemu žive radnici koji se brinu za strojeve, a dane provode u nekoj od mnoge tvornica u gradu. To je mala zajednica koja se drži najbolje što može. Zajednica koja se izborila za komad mira u velegradu. Brinuti se za Coalridge je uglavnom lako. 

Vode se uzburkaju kada Bryon, sin Belle Brogan, nestane. Nestanak svake osobe se istražuje, ali kada ti je majka jedna od važnijih sindikalnih vođa se stvarno i istraži.

Napomene

Igrat će se Flame Without Shadow - dodatak za Blades in the Dark u kojem igrači igraju žbire, inspektore ili utvaropazitelje i istražuju zločine počinjene na doskvolskim ulicama.

Flame Without Shadow (by John Harper, Andrew Gillis, and Sean Nittner) - Play as the Bluecoats, Inspectors, and Spirit Wardens in this playset about special missions for the law enforcement systems of Doskvol.

Prijave se otvaraju

GM: Ranko
Igrača: 3