The Trials of the Jötunn

Popunjeno 4/4 mjesta

The Trials of the Jötunn

Tisuće i tisuće Otapanja je prošlo od kada su Divovi sišli sa svojih planina i spasili svijet od naizgled beskonačne horde barbarskih Zelenokožaca. Iako su odavno umrli vaši preci, svjedoci toga velebnoga klanja, Sjever i dalje pamti.

A kada vide na nebu dvorepu zvijezdu padalicu, svi Sjevernjaci znaju da je došlo vrijeme još jednim Kušnjama. 
 
Od kada znaš za sebe, slušaš epske priče o junacima koji su se probili na dalek sjever, borili protiv strašnih nemani i slavno poginuli prilikom Kušnji, sve samo kako bi imali priliku kleknuti pred Divovima. Dao bi sve kako bi i ti bio među njima. 

Srce ti je zatitralo kada se na nebu pojavila nova zvijezda s dva repa, znak da je došlo vrijeme da se odaberu novi junaci. Usudio si se ponadati da ćeš biti smatram dostojnim te velike časti.

Tijekom Iščitanja vrač je odabrao tebe i troje tvojih vršnjaka, svi odreda snažni, stasiti mladići. Ljubomora ostalih muškaraca je opipljiva, ali tebe nije briga.

Ovo je tvoja prilika za slavu i besmrtnost.

The fourth edition of the original dark fantasy roleplaying game, Warhammer Fantasy Roleplay takes you back to the world where Chaos never sleeps. Drawing inspiration from the legendary early publications of the grimdark RPG, WFRP brings innovative twists to build on the beloved classic.

Prijave se otvaraju

GM: Domagoj
Igrača: 4