Posljednja večer u Ulunaku

Popunjeno 4/4 mjesta

Palanquin

Povjetarac nosi miris smreke kroz arboretum u kojem sjedi buduća kraljica Ulunaka. Sluge joj pune čašu vinom koje miriši na med i daleke, hladne, planine.  Cvrčci sviraju svoju pjesmu dok ona priča svoju priču. 

Priču o svom bijegu u sigurnost ovog vrta, i ljudima koji su je doveli do ovog mira.

Ljude koje nikada neće zaboraviti...

Palanquin je igra uloga o budućoj kraljici Ulunaka i neobičnim pojedincima koji je zajedno spašavaju. Ovo je igra za 3-6 igrača za jednu sesiju od 3-4 sata.

Većina igrača igra Nosioce, vješte ljude s manama koji su odlučili pomoći nasljednici da se spasi. Igraš jednog od najboljih iz svojeg područja: rat, društvo, magija, religija, priroda ili kriminal. Kako bi se dokazao nasljednici i čuvao ju na sigurnom, moraš joj obznaniti potencijalne opasnosti iz svoje sfere.

Jedan od vas igrat će nasljednicu, kćer kraljice i zakonitu vođu kraljevstva. Nasljednica je nevina i dobra mlada princeza koja je proživjela jedva dvanaest zima. Kao nasljednica, procijenit ćeš vjeruješ li ili se bojiš svojih suputnika. Na kraju igre, ujna Baru dopustit će nasljednici da odluči o sudbini svakog nosioca.

Palanquin je igra o opasnom putovanju i ljudima koji nastoje nadvladati vlastitu prošlost.

Dođi na posljednju večeru u Ulunaku i pomozi ispričati priču!

Prijave se otvaraju

GM: Ranko
Igrača: 4
Sustav: Palanquin