The Bogturm Bunch

Popunjeno 4/4 mjesta

Crowley's Couriers

noclip

U gradu Moorhedge, kurirska služba Crowley Couriers već dugi niz godina posluje i svojim radom brine se da ljudi diljem regije mogu slati svoje pakete i pisma kamo god i kad god. Snijeg, led, kiša, šumski požari, plemena orkova koji mogu čovjeka golim rukama rastrgati na komadiće..... ništa nikad nije zaustavilo hrabre Crowleyeve kurire.

Prije nepunih mjesec dana, donesena je odluka o širenju poslovanja na obližnju kraljevinu Vesenia. Vi ste članovi oskudne grupice Crowleyevaca, poslani u ovu novu regiju kako biste stvorili uporište za Crowleyeve kurire u Veseniji.
Nažalost, od samog početka nema labavo.

Voditelj vaše novoosnovane poslovnice, stereotipično mrzovoljni patuljak Grang Giantsbane dodijelio vam je nezavidan zadatak odvođenja kola s osnovnim potrepštinama poput hrane i sličnog u obližnju utvrdu Bogturm koja se nalazi na samom rubu civiliziranog teritorija.

Problem?

Posljednja civilna grupa koja je poslana tamo prije nepunih 2 tjedna još se nije vratila, i nitko ne zna što je s njima.
Vaš je cilj jednostavan - odvesti kola do Bogturma i promicati Crowley Couriers.

I ako je moguće, vratite se živi. Slati po nove ljude skroz u Moorhedge je takva gnjavaža...

Napomene

Likove i sve ostale materijale će donijeti Game Master, na vama je samo da se pojavite i ponesete sa sobom čim više dobre volje. I kockice. Ako imate, ponesite kockice.

GM: Luka
Igrača: 4