Duboko ispod ...

Popunjeno 5/4 mjesta

Kamengradski ciklus

Duboko ispod ...

Vatra iza vas bukti toliko jako da izgara dim koji stvara. Sunce je zakriveno od svijetla koje blješti. Zima je zaboravljena od topline koja isijava. Nakon sto godina mira vaš dom Grebenar gori.

Napali su vas sa prvim zrakama sunca. Priče kažu da uvijek napadaju po danu, jer po danu su najjači. Uspjeli ste izvesti nešto ljudi i pobjeći od strave u Grebenaru.

Noć nije bila milostiva. Pokušali ste se sakriti u lugu, ali čuli ste ih kako dolaze i počinju paliti vatru. Bježali ste od granice, ali cesta nije bila sigurna. Konačno ste se odlučili i skrenuli prema Koloviti – vilovitoj šumi u koju se ne ulazi. Nadate se da se oni neće usuditi krenuti za vama.

Stojite pokraj malog jezera. Brezin korijen kao da je obgrlio stupove i napravio vrata prema stepenicama koje vode dolje.

Oko vas se drevna šuma budi. Ispred vas je tama. Iza vas su glasovi koji dolaze.

Napomene

Likovi će se napraviti na početku sessiona. Na web stranici se nalazi Play Kit u kojem je sve što igrač treba za session, i ne bi bilo loše prolistati ga prije sessiona.

Igra koristi standardne D&D kockice. GM će osigurati sve papire, olovke ponesite sami.

Dungeon World je fantasy RPG napravljen na Powered by the Apocalypse pravilima. Miješa klasičan fantasy D&D-a, sa modernim principima tzv. story igara. Prikladno ga se opisuje kao ljubavno pismo originalnom D&D-u.

GM: Ranko
Igrača: 4