An Unexpected Wedding Invitation - Part 1

Popunjeno 4/4 mjesta

The-wedding-by-Argentis-Falls.jpg

Jeste li spremni za večer ispunjenu misterijom, intrigama i romantikom?

Pozivnica za vjenčanje vaše stare prijateljice vam je popravila dan! Ovaj događaj je izvrsna prilika za pronalaženje ljubavi i trajnih novih prijateljstava. Međutim, društvena događanja su uvijek opasna. Male greške mogu dovesti do ogovaranja, narušenog ugleda, javne katastrofe – pa čak i opasnih dvoboja. Vilenjačko savršeno vjenčanje planirano je na Argentïs Fallsu, vodopadu koji oduzima dah i koji mnogi vilenjaci smatraju svetim, a vi ste pozvani upravo na to savršeno vjenčanje.  

Ovo je prilika za prijeko potreban ponovni susret s vašom starom prijateljicom. Prisjećaju se svih lijepih trenutaka koje ste proveli s njom, prisjećate se isto tako zašto vas je napustila.

Lÿsandrea se pristala udati za lorda Maximilliana D’arlingtona uglavnom kako bi zadovoljila svoju obitelj. Lÿsandreini roditelji vjenčali su se iz ljubavi i protivno željama svojih obitelji... Njezina majka je visoka vilenjakinja plemenitog porijekla, dok je njezin otac čovjek koji je naporno radio kako bi postigao bogatstvo i status. Lÿsandreina majka bila je odbačena i otuđena od svoje obitelji, koja je bila dio visokog dvora visokih vilenjaka i kao takva pripadala je višim slojevima vilenjačkog društva. Međutim, Lÿsandrein otac uvijek je vjerovao da će, ako postane bogat i uspješan, vilenjačka obitelj njegove žene ponovno će razmotriti svoju odluku i poželjeti im dobrodošlicu natrag u svoje okrilje. Zbog toga je čvrsto uvjeren da će se njegove kćeri dobro udati i pronaći partnere iz dobrih obitelji s važnim vezama i velikim bogatstvom.

Napomene

  • Igrači će prije sessiona imati na izboru nekoliko prethodno napravljenih lvl 3 likova
  • “An Unexpected Wedding Invitation” je gotova avantura inspirirana Jane Austen novelama autora Midnight Tower. 
  • Igra se igra u dva termina (15.5. i 19.5.). Bilo bi super ako bi se prijavili igrači koji bi htjeli i mogli doći igrati u oba termina. Ako se slučajno dogodi da netko otpadne zbog više sile, može se zamijeniti novim igračem, ali za najbolje iskustvo istraživanja misterije preporuča se igrati sve sessione.

Prijave se otvaraju

GM: enica.pjenica
Igrača: 4