Praznik za 10

Popunjeno 4/4 mjesta

The City

Zadnje vrijeme se čudne stvari događaju. Prvo nekakva nepoznata bolest zatekla je lijepu našu, a nakon toga nas pogađaju i potresi? Stvarno čudna, čudna vremena.

Vi ste četri najobičnija čovjeka u gradu Zagrebu, ali najbitnije, najbolji prijatelji. Možda neki od vas rade (ili ne rade), ali svi se slažete oko jedne stvari. Vama je STVARNO potreban odmor! Srećom, našli ste odličnu lokaciju!

Planinski dom Platak (u okolici Rijeke-Gornje Jelenje) je u suradnji s organizacijom „Jedan s prirodom“ organizirala ovogodišnji „Trk u Šumu“ ! Što je „Trk u Šumu“? Odlično pitanje. Koliko ste uspjeli skužiti sa web stranice, otiđete na 3 dana u planinski dom sa šatorima i ekipom, potpuno se isključite od ostatka svijeta (mobiteli nisu dozvoljeni!) i postanite jedni s prirodom. Naravno, skužili da će tu biti i mnogo hipija koji su natrpani raznim psihodeličnim drogama, ali prihvatili ste to sve kao dio cijelokupnog iskustva.

Sada, upakirani u auto sa svim važnim potrepštinama, četri prijatelja odlaze na road trip koji će sigurno biti nezaboravljiv!

Napomene

Igra se preko Roll20 online - govori se preko Discorda.

Naoružajte se strpljenjem i pameti (jer GM-u fali pogotovo ovog drugog).

All Flesh Must Be Eaten je zombie horror survival RPG. Sam sustav je prilično jednostavan i koristi d10 + atribut sustav za rješavanje situacija.

Prijave se otvaraju

GM: Jaime22
Igrača: 4