Alien: Fallout

Popunjeno 2/2 mjesta

Alien Fallout

Netko bombardira pogranične kolonije opasnim mutagenim patogenom. Profesore Cléas i doktorice Tajima, vjerujete da možete razviti cjepivo protiv ove kuge, ako ju budete imali priliku proučiti. No, osigurati uzorke je opasan pothvat, jer su sve kolonije u kojima je izbila epidemija izolirane i eliminirane.

Kapetane Dagny, vaš opskrbni brod, Apsara, primio je kriptiranu poruku od znanstvenikovog kolege, McLarena – rudarska stanica na satelitu LV-187 jnedavno je bombardirana.

Myra, kao Tark-Weylandov naučni android, uspjela si hakirati inventar na stanici i tamo "zagubila" nešto medicinskog pribora i jedan MedPod, s kojima ćete moći analizirati patogen i, nadamo se, spasiti preživjele.

Plan je jednostavan: ušuljati se u stanicu, ponuditi pomoć oboljelima, sakupiti ksenobiološke uzorke, napraviti holo-snimku situacije i pobjeći prije nego što stignu nuklearke.

-------

Alien: Fallout je kratki scenario za ALIEN RPG, igru koja se odvija u svijetu opisanom u Alien franšizi filmova. U njemu igrači igraju slobodnog trgovca i grupu znanstvenika iz kolonijalne stanice Tark-Weyland, koji istražuju stanicu pogođenu biološkim oružjem za vrijeme rata između kolonijalnih sila. Scenario je namijenjen za demonstraciju igre na konvencijama.

U ALIEN RPG-u likovi imaju zajednički zadatak, ali svaki lik ima i svoju zasebnu agendu. Život u svemiru je opasan i nemilosrdan, pogotovo ako se suočite s Xenomorphom, što često znači brzu i opaku smrt.

Napomene

ALIEN RPG istražuje osjetljive horror teme. U igri ćemo koristiti sigurnosni alat X-Card.

Poznavanje sustava nije potrebno. Igrači će na početku igre birati između četiri prethodno napravljena lika. Možete donijeti svoje kockice (igra koristi d6 kockice u dvije boje), olovku i gumicu, ali ako ih ne budete imali, bit će vam posuđene na licu mjesta.

Poznavanje Alien filmova, stripova i romana nije neophodno, ali osnovno znanje o Alien franšizi bi moglo biti korisno.

Prijave se otvaraju
GM: DanielK
Igrača: 2
Sustav: Alien RPG
X