Yoon-Suin: The Secret Life of Mei Lun

Popunjeno 4/4 mjesta

The Secret Life of Mei Lun

Ular-Menari, poznata i kao The Dancing Snake School of Magic, puno je više od obične škole magije. Smještena u središtu inače siromašne četvrti zvane Tri Mosta, ona je okupljalište, ne samo čarobnjaka, nego i svih sposobnih ljudi, koje zanimaju okultne tajne, pustolovine i izazovi. Njeni učenici svojim herojskim djelima doprinose napretku čitave četvrti. Školu je prije šest godina osnovao Li-Uk, slug-man koji se tada vratio s dalekog sjevera s velikim blagom i kupio veći dio četvrti Tri Mosta s namjerom da je vrati na staru slavu (slug-mani jedini u Žutom Gradu imaju pravo posjedovati nekretnine).

Dok Li-Uk financira Ular-Menari, školu vodi njegov sluga, desna ruka i najbolji prijatelj Ashoka, kojeg u školi zovu Prvi Učitelj. Ashoki, osim na mudrosti i moći, zavide i na ljepoti njegove žene Mei Lun, bivše kurtizane koju je oženio ubrzo nakon što se s Li-Ukom vratio s dalekog putavanja.

Međutim, Ashoka je u posljednje vrijeme zabrinut jer sumnja da ga Mei Lun vara. Još uvijek mlada i lijepa Mei, dok joj se muž bavi školom, često posjećuje skupe čajane u boljim djelovima grada, posebno u palači Ramagupta. S kim Mei provodi vrijeme i postoji li zaista osoba koja je ukrala njeno srce? Učenicima koji pronađu odgovor na to pitanje (i dokaze!) Ashoka je spreman ponuditi bogatu nagradu od 5.000 zlatnika.

Yoon-Suin je high fantasy setting inspiriran kulturom i poviješću srednje azije, primarno Indije, Kine i Nepala. Setting je vrlo lako prilagodljiv svim edicijama D&Da i njegovim klonovima, a pisan je kao toolbox pomoću kojeg se iz random tablica (rollanjem ili biranjem) može stvoriti unikatan setting prilagođen željama i ukusu GMa i igrača.

GM: DanielK
Igrača: 4