Popunjeno 4/4 mjesta

24.9.2020.
noir Mystery Thriller

Jednog jutra u travnju 1936. ulice Los Angelesa probudile su se u noćnoj mori. Krvavi trag nasred Sunset Stripa vodio je do izmrcvarenog tijela s poremećenim potpisom. Nije trebalo dugo da se uspostavi kako je ono tek prvo u zastrašujućem nizu.

Veza među žrtvama je naizgled nepostojeća, svaka scena zločina sve grotesknija, a istraga... Pa, istraga stagnira. Većina murjaka u LAPD-u odustala je od ideje da će se brutalni ubojica ikada privesti pravdi.

Ali ne i vi.

Popunjeno 4/4 mjesta

24.9.2020.
cold Fantasy

Tisuće i tisuće Otapanja je prošlo od kada su Divovi sišli sa svojih planina i spasili svijet od naizgled beskonačne horde barbarskih Zelenokožaca. Iako su odavno umrli vaši preci, svjedoci toga velebnoga klanja, Sjever i dalje pamti.

Popunjeno 4/4 mjesta

24.9.2020.
Dark Fantasy

Južnim su pokrajinama provincije Grau Blaíne još uvijek raspršeni ostaci sukoba između drevnog Azerskog carstva i Staroga Kraljevstva vilenjaka. Iako je znanje o visokoj magiji i tehnologiji kojom su se služili danas izgubljeno, fragmenti se i danas kriju u zaboravljenim mjestima koji su od čovjeka skriveni velom vremena.

No katkad ta mjesta ne kriju samo tajne, nego i mračne namjere koje bi mogle progutati više od same povijesti...