Kaos, magija, ovo, ono

Popunjeno 4/4 mjesta

Legija Stranog

esoentergejm

"Ej, slušaj, imamo job. Znaš one magove, Zelena Riznica, koji imaju bazu ispod Eiffelovog? E, platit će nam masu šekela da im dostavimo neko njesra. Samo što to nemremo ispeljat na ulice, neam pojma zašto, bio sam malo urokan kad su mi pričali. Nešto će ih vidjet neki Gajger, valjda ih stranci prate. E, to pokupimo i odnesemo im i bomba. Mika BD će sredit ganse i krećemo večeras, skupi ekipu."

U ovoj igri igrači će preuzeti uloge tima avanturista-oportunista koji zarađuju na najgore način u najtamnijim predjelima magičnog podzemlja one strane Pariza. Dungeon crawlat ćete kroz prljave kanalizacije, izbjegavat shoggoth mafiju i okultne pratitelje budućih bogova. 

Napomene

Igrači će imati na izbor po jednog lika od svake klase, a pravila će biti prezentirana na samom početku, no veoma su jednostavna. Potrebno je donijeti cijeli set kocaka od d4 do d20, kao da igrate D&D! 

Od sadržaja se očekuje izričito 18+ i X razine, što znači da možete očekivati apsolutno sve. 

Esoteric Enterprises igra je autorice Emmy Allen napravljena na mehaničkoj bazi Lamentations of the Flame Princess, a donosi nam moderno okultno horor dungeon crawl RPG iskustvo kakvo još niste vidjeli. Emmy spaja sakriveni svijet sličan onom u World of Darkness i tradicionalni (ali oživljeni) Dungeons & Dragons. Igrači preuzimaju uloge društvenih izopćenika koji ispod površine gradova ulaze u svijet ilegalne magije, organiziranog kriminala, nadnaravnih kultova, te nastoje izaći na površinu s nešto više zlatnika, tj. dolara/eura. 

Prijave se otvaraju
GM: Chaya
Igrača: 4
X