Mad Max - Atomic Highway Edition

Popunjeno 4/4 mjesta

Mad Max - Atomic Highway

Nakon tri preduga dana putovanja na zapad, konačno u daljini vidite željezne zidine Tradeburga – najvećeg i najvažnijeg grada u regiji. Poznato je da je Tradeburg prepun svakakvog ološa, no goni vas važan zadatak.

Dva tjedna je prošlo otkako je banda Fingernippers prvi put napala konfederaciju Twin-towns, iz čijih zaseoka i vi potječete. Dok su sva ostala seoca pala šaptom, nespremna za borbu protiv divljih Fingernippersa, jedno im je mjesto odolilo – Petrol Parapet – utvrda u kojoj se vadi i skladišti svo gorivo Twin-towns. Kada Fingernippers nisu uspjeli probiti čvrste zidove Parapeta, pribjegli su drugim metodama. Svakog dana koji se Parapet ne preda, jedna će osoba iz Twin-townsa biti pogubljena.

Iako će Tradeburg biti velik izazov, čak i za vas – najbolje što Twin-towns ima za ponuditi, ne oklijevajte. Pronađite u Tradeburgu čovjeka po imenu Feral, onog koji je za djetinjstva upoznao Maxa Rockatanskog, te ga dovedite natrag u Twin-towns. On će nam znati pomoći. Ali čuvajte se... iako će Feral s vama zasigurno doći voljno, vladaru Tradeburga - veličanstvenom Eternial Jacku, Feral je od najveće važnosti i neće ga pustiti tek tako.