Otpor

Popunjeno 3/4 mjesta

robin

U tišini noći, pod svjetlošću mjeseca, okupila smo se oko hrasta jer smo se jednoglasno dogovorili da ćemo se suprotstaviti nepravdi koja je zahvatila naš predivan grad. Grad u kojem su korumpirani moćnici, kao što su šerif i njegov zloglasni saveznik princ, stegnuli obruč oko naših vratova s nepodnošljivim porezima. Naša zajednica pati pod njihovom okrutnom vladavinom i gubeći nadu dok se suočava sa siromaštvom i nepravdom. Ne smijemo dopustiti da se ovako što ponovi. Nije pošteno da već siromašni narod još dodatno pati, te se nešto mora poduzeti oko toga!

Ali među nama se pojavila svijetla točka!

Hrabri pojedinci koji su odlučili ne sjediti prekriženih ruku pred ovako velikim zlom.

Vođeni smo duhom pravde i hrabrosti, te smo se okupili kao jedno i spremni smo stati na put ovom ludilu. Naša je odluka jasna: suprotstaviti se tiraniji, prkositi šerifovoj straži i uzeti natrag ono što nam s pravom pripada. Sjetimo se da smo zajedno jači i zajedno možemo stvoriti bolje sutra, gdje će svatko imati priliku za sreću. Zajedno možemo dovesti mir u ovom korumpiranome kraljevstvu. Svi ovdje stojimo s jednom namjerom, a to je vratiti ono što je ukradeno! Borimo se za ono što je ispravno, a ne za ono što je lako! U srcu tame, mi smo svjetlo koje svijetli, podsjećajući našu zajednicu da ne odustaje, da se bori za pravdu i dostojanstvo. U našim srcima gori plamen nade. Plamen koji će svima nama osvijetliti put slobode i pravde. Neka naša hrabrost bude inspiracija, a naša djela budu simbol otpora jer zajedno možemo pobijediti zlo i vratiti pravdu u naš voljeni grad.

Moja družino...

Vrijeme je za pljačku šerifove postaje i prinčeve kočije!

 


 

Odlučni u oslobađanju svog naroda od tereta, hrabri Robin Hood i njegova družina pripremaju veliku pljačku. Igrači će preuzeti ulogu družine koja pokušava opljačkati postaju šerifa od Nottinghama, dok će Robin Hood pljačkati teško naoružanu kočiju princa Johnna za vrijeme oporezivanja.

Prijave se otvaraju

GM: enica.pjenica
Igrača: 4
Sustav: Sherwood