Star Trek: Lower Decks

Popunjeno 4/4 mjesta

Star Trek

Svemir, posljednja granica. Ovo NISU avanture broda Enterprise. Ovo su avanture broda Cerritos. Misija: obavljati sve što herojski kapetani i legendarne posade nemaju vremena. Cilj: održati ideale Starfleeta bez obzira na (ne)slavu.

Setting je serija Star Trek: Lower Decks. Par godina nakon filma Star Trek: Nemesis.

Vi igrate mlade oficire u Starfleetu koji moraju rješavati razne opasne misije. No, to je samo dio posla. Opasne anomalije, agresivni vanzemaljci, bića iz 5. dimenzije, to je sve svakodnevica kada živite i radite kao Starfleet oficir u 24. stoljeću.

Napomene

Igra se u sustavu Star Trek Adventures 2d20, a setting je serija Star Trek: Lower Decks. Nepoznavanje sustava je u redu. Potrebno je poznavati općenito Star Trek svijet. Nije potrebno poznavati seriju Lower Decks.

Fokus igre je na roleplay, rješavanju misterija i rasvjetljavanju moralnih dilema.

Nije potrebno ništa donijeti niti pripremiti.

Star Trek Adventures je tabletop RPG iz 2017. godine koji izdaje Modiphius Entertainment. Dizajniran je kao jednostavan i narativan sustav sa pravilima koja simuliraju ugođaj iz Star Trek serijala i filmova. Igrači preuzimaju uloge časnika Zvjezdane flote različitih rasa na jednom od Federacijskih brodova. Igra koristi 2d20 roll under sustav, uz d6 kocke koje se koriste u određenim situacijama.

Prijave se otvaraju

GM: Mislav
Igrača: 4