Eonpact Keepers VI: Rijeke Zlata

Popunjeno 6/6 mjesta

Eonpact Keepers

ravnica dnd

Mojom voljom, neka Svjetlo obasja svaki kamen, svaku travku, svačiju zjenicu oka, sve duše ovog grada što diše dahom smrti.

---

Ravnica je pogođena još jednom prijetnjom. Kult Gospe od Svjetla upogonio je svoje adute, te se uz smrt Vidara Ochrasa pokrenula lavina događaja koje nanovo prijete blagostanju ovog svijeta. Pripadnici Čuvara Eonskog Pakta su već upogonjeni i spremni za obranu, no ista neće biti lagana. 

Kult je aktivirao svoje ćelije te su inkurzije počele po cijelom desetom distriktu. Nedužni civili su u strahu, kaos je na ulicama, i Ravnica potrebuje nekoga tko će ju štititi.Odbjegli Krasisi, mutirane zvijeri iz Simic zonota koji su oteti prije mjesec dana isto tako divljaju posvuda, a malo tko im se usudi usprotiviti. I da stvar bude još gora, magični zlatni micelij se potkrao kroz vodene puteve diljem distrikta, potencijalno trujući masu i gomilu.

Ured Eonskog Pakta zove sve Čuvare da se pokrenu i probaju što je više moguće umanjiti nastalu štetu, privesti izgrednike i zadati bolan udarac Kultu.

Umjesto misija koje su inače postavljene na ulazu u Ured, u njemu se sad nalazi ratni stol gdje se ćelije Čuvara šalju na bolne točke distrikta u nadi da će uspjeti razrješiti čim više gorućih problema. Vremena je malo, a potrebno je djelovati brzo! Čuvari, na raport!

Napomene

U ovom posebnom izdanju Čuvara Eonskog pakta, heroji će odraditi pregršt mini-misija, i to na način da se javljaju na njih za stolom koji služi kao strateški odbor te pomoću svih resursa koje imaju kroz narativan način rješavaju nastale probleme.

Ovisno o uspjehu, pri kraju sessiona dolazi i do obračuna putem kojeg se finalizira prva sezona, te po uspješno odrađenom zadatku, svi Čuvari dobivaju level up. Za razliku od dosadašnjih sessiona koji su bili primarno istraga i misterij, ovo će biti zadaci na terenu gdje aktivno treba djelovati i dolaziti do originalnih rješenja za nastale probleme.

Igra se u 5. ediciji Dungeons and Dragons, u settingu Ravnica (poznati Magic the Gathering svijet preveden u DND 5E), sa likovima 6. razine. Predznanje sistema nije pretjerano bitno, kao ni poznavanje svijeta, no svakako dobro dođe.

Prijave se otvaraju

GM: Ragelance
Igrača: 6