Palace Hotel

Popunjeno 3/3 mjesta

Hotel palace predvorje

Zagreb, 2024. godina

 

Za sve one koji žele osjetiti duh Zagreba kakav je nekad bio, sigurno nećete pogriješiti s najstarijim purgerskim hotelom - Palace Hotel, smješten u secesijskoj palači iz 1891. godine i s hotelijerskom tradicijom koja seže od 1907. godine, vidio je stvarno mnogo povijesti. 

Koliko je samo duša prošlo kroz ovaj slavan hotel... a koliko ih je tek u njemu ostalo?

Zanemarite njegovo razrušeno i derutno stanje - sigurno je zatvoren samo zbog renovacije, a oni zvukovi koji se čuju po noći su bez sumnje samo vjetar koji prolazi kroz pukotine od potresa...

*

U Wraith the Oblivion ulazite u uloge likova koji su preminuli, ali ne mogu prijeći na onu stranu zbog neriješenih utega iz prošlosti. Vezani su za našu stvarnost traumama i problemima preko kojih ne mogu prijeći. 

Ova igra je posebna i po tome što likovi u sebi nose i svoje najgore neprijatelje - svaka mrtva duša ima svoju Sjenu, manifestaciju onog najgoreg u sebi koja je vuče prema porazu i samouništenju. A ovdje se nalazi i glavni preokret - Sjenu svog lika ne igrate vi, nego netko od drugih igrača za stolom.

Napomene

Poželjno je ranije iskustvo igranja TTRPG i World of Darkness igara, ali nije potrebno poznavanje nikakvog lorea same igre Wraith the Oblivion.

This isn't Heaven. This isn't Hell. This isn't anything you could have imagined. Death wasn't the end. Death wasn't the answer. Death was just the beginning. So what do you do? Do you listen to the voice inside your head telling you to just let go? Or do you still fight, still love, still feel the passion that won't let you rest? Oblivion's the easy way out. Life after death is hard. Choose. You have eternity to weigh the condequences.

Wraith: The Oblivion.

It's not about death. It's about what comes after.

Prijave se otvaraju

GM: Urlana
Igrača: 3