Talijanski paviljon

Popunjeno 4/4 mjesta

Talijanski paviljon

Giuseppe Sambito nije ni sanjao da će njegov Talijanski paviljon sa svojih 12 obrnutih piramida postati spomenik kulture grada Zagreba. Još manje je mogao zamisliti da će se njegov paviljon pretvoriti u najnepoznatiji i najtraženiji restoran grada Zagreba. A izvan granica njegovog poimanja stvarnosti je da će u tom restoranu kuhati Mario Slajner - nositelj niti jedne Michelinove zvjezdice i jedan od najvažniji majstora magijske sfere uma.

Mario u gradu Zagrebu živi desetljećima. Ljubav ga je dovela tu, a obiteljski život ga je zadržao. Svoju praksu ekstatičarskog majstora je nastavio prakticirati tu, bez daljnjih putovanja i uzbuđenja po kojima je bio poznat. Vaši mentori su, sa nemalo muke i truda, dogovorili poduke pod njegovim vodstvom.

Prije nekoliko sati je cijeli grad Zagreb preplavila melankolija i neizdrživa tuga. Ovako jak udarac na grupnu psihu može biti samo jedno - iznenadi napad Tehnokratskih opresora koji je uvod u nešto još veće.

U kutku male i bučne kuhinje slušate upute. Upute vašeg učitelja, koje postaju naredbe vašeg zapovjednika. Rat za Stvarnost upravo počinje.

 

Zagreb, 2024. godina

 

Napomene

Mage: the Ascension je igra u kojoj igrate ljude sa nezamislivim moćima. Vi oblikujete samu stvarnost postojanja. Vaši su likovi na pročelju rata koji će odlučiti da li će ljudi biti potčinjeni idejama manjine, ili se uzdignuti iznad okova nametnute zbilje i postati nešto više.

Igrat ćemo sa sigurnosnim alatima: x-card, otvorena vrata, i uređivanje sadržaja. Tokom igre ćemo pokušat istražiti što je stvarnost, moguće teme su gubitak, tuga, trauma, smrt, nasilje.

Molim vas da se nakon prijave upoznate sa osnovama kozmologije igre. Mage: The Ascension (Revised) Quickstart je besplatan i iz njega bi trebali znati i pročitati The Game (str. 5-8) i uvod u magiju (str. 17-22).

 

I tell you this: We are Divinity.

Reality is ours to bend. To subvert. To command.
We have that power – all of us.

Not everyone knows what to do with it, or uses it well.
Most of us never realize just what it is we are or how much we can do.

Those of us who do… well, some of us are monsters.
Manipulators. Parasites. Tyrants. Fanatics.

And the rest of us never see that monster in our own mirror, only in the reflections of those folks who are not “us.”

Here’s the truth, though: We are ALL “us.” We are ALL gifted,

We can ALL change the world. Most of us remain asleep.

A blessed few Awaken. Fewer still use that power wisely.
And none without consequences.

And so, reality is up for grabs. Where do you stand?

And will you Fall… or Ascend?

Prijave se otvaraju

GM: Ranko
Igrača: 4