Popunjeno 2/4 mjesta

#ODG28 Zoomorphic Adventure Drama Fantasy

„Death is as powerful a weapon as it is an easy escape. Heroes can pass into legends, legends into

Popunjeno 4/4 mjesta

#ODG28
Mystery Horror Police procedural

The year is 1985. Series of inexplicable suicides have disturbed the carefree and easygoing everyday life of the town of Dana, Massachusetts.

Popunjeno 4/4 mjesta

#ODG28
Cosmic Horror

Rupert Merriweather je crna ovca ugledne Arkhamske obitelji Merriweather, koja je potratila mladost

Popunjeno 5/6 mjesta

#ODG28
Urban Fantasy

Rebb Nachman Bratislavski, legendarni kabbalist i učenjak Tore, autor je dvaju knjiga za koje je jamčio da sadrže velika mistična saznanja koja rijetki mogu razumjeti. Knjige su bile spaljene na njegovu zapovijed. Do danas nitko nije znao da postoje kopije tih knjiga. Ne smijemo dopustiti da padnu u krive ruke.

Popunjeno 4/4 mjesta

#ODG28
Fantasy

Godine 2947. Trećega doba, skupina heroja upustila se na odvažan put iz Dalea u Sive Planine. Tamo su, uz pomoć mladog patuljka Gimlija, pronašli ostatke skrovišta davnog istraživača Oddmarra, pune zanimljivih artefakata.

Dvije godine kasnije, antikvarica Runa, Oddmarrov potomak, pošla je u Lake-Town dogovoriti prodaju Bijelog Roga, jednog od pronađenih predmeta, nepoznatom trgovcu iz Gondora. No, kad je došla tamo, predomislila se i odlučila je zadržati rog. Rekla je svojoj unuci Ragni da joj je previše vrijedan i da se ne može od njega odvojiti.

Na povratku u Dale, Runu su napali odmetnici i oteli je, zajedno sa svim vrijednim stvarima.