Popunjeno 4/4 mjesta

Početak prijava
#ODG47 Fantasy

Duboko u drevnoj Dolmen-šumi, iza kamenog kruga u kojem se okupljaju zlokobni Druni, pod velikim humkom skriva se davno zaboravljena grobnica. U njoj leže blago i posmrtni ostatci plemenitog viteza Chydea. Priče ga znaju kao junaka ratova između smrtnika i vila, iz pradavnih vremena, kad su ljudi istrgli vlast nad Dolmen-šumom iz zamrzlog stiska okrutnog Hladnog Princa.

Popunjeno 5/4 mjesta

Početak prijava
#ODG47 Sci-fi murder mystery action

It has been two months exactly since the mirrors above Ganymede got destroyed, and Ganymede itself got plunged into chaos. You are members of Star Helix, an international security company, and you have been sent to Ganymede with the orders to investigate the murder of a wealthy man's daughter.

Popunjeno 3/4 mjesta

Početak prijava
#ODG47 science fiction

Nakon mjeseci napornog rada, napokon ste se mogli opustiti. Dok ste u svom malom brodu plutatli svemirom natrag prema Zemlji, mislili ste da je sve u redu. Otvarali ste već treću bocu Terraform crnog i nazdravljali godišnjem koji ste rezervirali u all-inclusive resortu na Mjesecu 2 - za opuštanje mišića nema ništa bolje od vrućeg mjesečevog kamenja. No, dok ste bili zauzeti sanjarenjem, na mostu je počela treperiti lampica za gorivo - tek kada je netko od vas naposlijetku pijan oteturao na most, shvatili ste da vam je preostalo jedva išta goriva - sasvim sigurno ne dovoljno za put kući.

Popunjeno 4/4 mjesta

Početak prijava
#ODG47 Urban Fantasy

Godina je 1585. 

Zimski valovi napadaju trup broda kojim plovite. Od naleta hladnog vjetra jedra zvuče kao jato vrana u letu. Hladnoća prodire u svaku poru. 

Carigradski problemi su daleko iza vas. Srećom nitko nije poginuo, a zatočenik je u kavezu. Još desetak dana, možda i manje ako vrijeme konačno okrene na bolje, i doma ste. Par dana u Dubrovniku, i onda konačno u nove prostorije skrivene u ljetnikovcu Skočibuha. Dobro je to napravio stari Vice. Tko bi pomislio da se ispod tako malog ljetnikovca kriju tolike strahote?

X