Official And New Era - Awakening

Popunjeno 4/4 mjesta

coc

"Belive nothing you hear, and only one half that you see." - Edgar Allan Poe


Saznali ste da se na jednom od groblja u gradiću Wingrave događa nešto čudno i na prvu kad ste došli u grad osjećali ste se nepozvano. Kroz cijelo tijelo su vam prolazili trnci i kao da je loša ideja doći u taj grad. Nakon što ste se malo upoznali s mjestom i s njihovim standardom života, primijetili ste da je zapravo kao i svaki drugi grad, živahan. Nakon vikenda jednostavno shvatite kako je ugodno živjeti ovdje i da vam nije jasno zašto ste se na prvu osjećali nepozvano. 

No, onda ste se sjetili zašto ste ovdje.


U ovoj igri ćete preuzeti ulogu četiri zanimljive osobe, koje zajedno rade kako bi postigli slavu, te nije važno je li ona pozitivna ili negativna. Od malih nogu ste se suočavali s različitim čudnim pojavama za koje su vas uvjeravali da je samo vaša mašta, ali vi se ne slažete s time i zajedno ste u potrazi za nadnaravnim.

Sretno!

 

Napomene

Call of Cthulhu 7th Edition je d100 horror sustav u kojem igrači igraju likove koji su obični ljudi suočeni sa prijetnjama koje su često van njihovih sposobnosti, a ponekad i van njihovog kapaciteta da ih razumiju. Igra će imati horor elemenate koji možda neće biti svima najugodniji, te se nemojte previše povezati sa svojim likovima.

Likovi su prethodno generirani, te će igrači na početku igre imati priliku odabrati jednog od ponuđenih likova. No, bez brige. Bit će prostora za prilagodbu likova.

Nadam se da ćemo se svi zabaviti.

 

Prijave se otvaraju

GM: enica.pjenica
Igrača: 4