Kud ti, tud i ja

Popunjeno 4/4 mjesta

Brindlewood Bay

Ah da. Brindlewood Bay. Obećana zemlja. Meka za penzionere. Boca u Floridi više nije ono što je bila, ali Brindlewood Bay... Isplatilo se štediti svaki cent jer ovo je ono što ste cijeli život čekale. Iako su vaši unuci zabrinuti da vam je dosadno, vi uživate u blagodatima mira, a bingo večeri četvrtkom i nedjeljom su toliko napete da ni same niste sigurne bi li vaši umjetni kukovi podnijeli više akcije u vašem životu.

Dani ispunjeni heklanjem, kuhanjem, krimićima i beskonačnim šalicama čaja s vašim prijateljicama - može li bolje od toga?
Ali vaša idila nasilno je prekinuta. U cik zore, preko cijelog Brindlewood Baya prelomio se glasan krik koji para dušu i slama srca. Krik kojeg je mogla proizvesti samo majka koja je upravo izgubila svoju djecu. Blizanci Pines nađeni su u obližnjoj šumi sa stopalima na visini pola metra od zemlje. Iako svi tragovi upućuju na samoubojstvo, vi znate da je ovo djelo ruku jedne bešćutne osobe.

Došao je vaš trenutak. Okrećete broj na telefonu i dogovarate, ovog puta, poslovnu čajanku. Vrijeme je da Murder Mavens Club zasja u svom punom sjaju!

Napomene

Nije potrebno prethodno poznavanje sustava, već će se na početku sessiona ukratko objasniti pravila nakon čega će se kreirati likovi. Iako nije nužno, prekopavanje bakinih ormara je više nego li dobrodošlo.

Postoji šansa da se session rastegne na 2 sessiona pri čemu će se drugi dio gejma odigrati po dogovoru (van ODG termina).

Brindlewood Bay is a roleplaying game about a group of elderly women—members of the local Murder Mavens mystery book club—who frequently find themselves investigating (and solving!) real-life murder mysteries. They become increasingly aware that there are supernatural forces that connect the cases they are working on and, in particular, a cult dedicated to the dark, monstrous aspect of the goddess Persephone will come to vex them. 

The game is directly inspired by the television show Murder, She Wrote, but also takes inspiration from the works of H.P. Lovecraft, “cozy” crime dramas, and American TV shows from the ‘70s, ‘80s, and ‘90s.

Prijave se otvaraju

GM: PharMarcy
Igrača: 4