Luskan Express

Popunjeno 3/4 mjesta

icewind dale

Traže se kuriri!

Luskan Express, dostavna služba za opasne, ali lukrativne misije na sjeverozapadu Faerûna, od sâmog Luskana, grada jedara, sve do patuljačkih dvorâ u Smrznutom gorju i isturenih naselja Deset Varoši u Dolu ledenog vjetra, zapošljava svježu krv, pustolove željne uzbuđenja kakvo može donijeti upravo život kurira na dalekom sjeveru.

Odvažni dostavljači će ponekad preuzimati pošiljke po ulicama piratske metropole Luskana, nekada će ploviti ledolomcem do udaljenih pristaništa, a nekada će pješke ili uz pomoć raznih teretnih životinja i vozila isporučivati robu probijajući se kroz planinske prijevoje i zaboravljene udoline. Na svojim misijama, kuriri će se suočavati i s moralnim dvojbama jesu li zapravo na zadatku dostave, krijumčarenja ili špijunaže.

Napomene

Ovo je otvorena kampanja u kojoj sve igračice i igrači započinju s likovima 1. razine, bez obzira jesu li krenuli od prvog nastavka ili su se kasnije priključili. Za kreiranje likova moguće je koristiti sve opcije iz knjiga Player's Handbook i Xanathar's Guide to Everything. Ukupno je predviđeno 5 do 8 nastavaka kampanje, a igrači i igračice koji odigraju sve ili većinu nastavaka bi trebali sa svojim likovima dostići 5. razinu u završnici kampanje. Ako ne mogu doći ili se ne uspiju prijaviti na neki od nastavaka, igračice i igrači koji žele da njihov lik i dalje napreduje, mogu i nekome tko se prijavi za taj nastavak, po dogovoru, posuditi lika. Misije su zamišljene kao uravnotežena mješavina socijalnih interakcija, borbe i istraživanja. Premda su misije pune skrivenih opasnosti, prevladavajući ton kampanje bi trebao biti ležeran, usmjeren prema dovitljivosti, snalažljivosti, crnom humoru, te neobičnim susretima i stvorovima. Očekuje se osnovno poznavanje sustava, no noviji igrači su svakako dobrodošli.

Prvi termin je 27. siječnja (ODG89), a sada su rezervirana i dva termina za nastavke, 20. veljače (ODG91) te 20. ožujka (ODG93).

Prijave se otvaraju

GM: Polykleitos
Igrača: 4