Prva godina: "Bitka za kraj"

Popunjeno 2/4 mjesta

Prizivatelji: Nova generacija

Two masked combatants engaged in melee combat, weapons clashing.

Prva godina nove generacije mladih prizivatelja bliži se kraju, a tom prilikom akademija organizira najveći izazov dosad - Svi studenti prve godine moraju prisustvovati u velikoj timskoj borbi! Raspoređeni u timove o četiri i bačeni u nepoznat okoliš, svaka šačica studenata morat će iskoristit svo znanje sakupljeno dosad i pobijediti ostale timove kako god znaju i umiju. No, glasine s viših godina kažu da je i sama borbena arena opasna i pogubna. 

Deset timova će ući, jedan tim će pobijediti. 

Napomene

"Prizivatelji: Nova generacija" je otvorena kampanja napravljena za ODG u fantasy sustavu Worlds Without Number. Igrači igraju djecu koja pohađaju tajanstvenu akademiju i uče se nositi sa svojom novom sudbinom. Kroz godine škole ovladati će svojim novim saveznicima - čudovištima, i naučit surađivat s ostalim prizivateljima. 

Kako prolaze sesije tako će i vrijeme prolaziti na akademiji, a učenici ići kroz godine škole i života. Svaka sesija je avantura za sebe i bilo tko se može prijaviti, te na novim sesijama igrati istog lika koji će stariti ukorak s ostalima. Informacije o svijetu u kojem se igra i o stvaranju lika moguće je pronaći na stranici kampanje na ODG (Prizivatelji OTK) i na zasebnom kanalu na ODG discord serveru (kodna riječ /animus)

Na igru su dobrodošli igrači svih dobi i razine znanja. Prije početka igre biti će objašnjeni sigurnosni alati, a nakon sesije kratka rasprava i komentari. Za sva pitanja obratite se "BBEG Karlo" na discordu.

Worlds Without Number is a fantasy role-playing game, one fully compatible with the hit sci-fi game Stars Without Number. It's built from the ground up to provide gritty, hard-edged adventure in the fathomless future of the Latter Earth, a fantastic realm of time-lost sorcery, savage foes, and barbaric splendor. The cold steel in the fists of your heroes and the half-understood sorcery in their tomes must suffice to overcome the monstrous remnants of ancient alien rulers and the present depredations of ruthless lords and hideous beasts alike. The riches of lost ages await in the subterranean Deeps that once held their kingdoms, and even the heavens above are not beyond the reach of the recklessly daring.

Prijave se otvaraju

GM: Chaya
Igrača: 4