Pepeo i čelik

Popunjeno 4/4 mjesta

Four Elements

Dezerteri iz Vatrene nacije se ne pojavljuju često, ali kada se pojave onda je iznimno bitno da se informacija koju posjeduju sigurno dostavi u prave ruke. Ovo je jedna od tih situacija.

Onomu, visoka savjetnica vatrenom gospodaru Ozaiju se nagodila s Long Fengom – velikim tajnikom Zemljanog kraljevstva – da je se sigurno transportira u Ba Sing Se gdje će moći svojim znanjem pridonijeti ratu protiv Vatrene nacije.

Onomu se nalazi u malom ribarskom selu na obali istočno od Ba Sing Se-a. Vaš zadatak – kako su vam rekli agenti Dai Li-ja – jest da pokupite Onomu iz tog sela i dostavite je u garnizon nedaleko od vanjskih zidina Ba Sing Se-a. Upozoreni ste naime, da je Onomu bila visoka časnica u Vatrenoj naciji te da ju mnogi ljudi lako prepoznaju zbog toga (ne spominjući naravno i postere koji su se pojavili nakon njene defekcije).

Na vama je da osigurate ovu informaciju od Onomu. Ako uspijete, možda preokrenete cijeli tijek stogodišnjeg rata.  

Napomene

Igra se pomoću Avatar: Legends sustava. Sustav je baziran na PBTA tako da ponesite si D6 kockice (kockice s šest stranica).

Likovi će biti dani na odabir prije sessiona.

Preferira se ako igrači imaju barem malo znanja o svijetu Avatar: The Last Airbendera ili Avatar: The Legend of Korra. Ako je netko još uz to čitao stripove, to je dobro ali nije potrebno.

Prijave se otvaraju

GM: Jaime22
Igrača: 4