Intrigue At The Court Of Chaos

Popunjeno 4/4 mjesta

The Wheel of Destiny

DCC_WoD_Intrigue_at_the_Court_of_Chaos

Na milosti i nemilosti Kaosa! Naši pustolovi postaju taocima Dvora Kaosa i moraju se suočiti s teškim odlukama ako se žele vratiti kući. Gospodarima Kaosa potrebni su pijuni koji bi se za njih domogli legendarnog artefakta kojeg čuvaju Potomci Reda. Suočeni s vječnom službom, naša se grupa pustolova mora ušuljati na Ravni Reda i pred nosom njihovih stražara ukrasti Neobuzdano jaje.

Međutim, nije sve onako kako se čini kada su Dvori Kaosa u pitanju i služenje Gospodarima dvora moglo bi uništiti grupu iznutra... Mogu li naši pustolovi preživjeti Intrigu na Dvorima Kaosa?

Napomene

The Wheel of Destiny je open table kampanja sačinjena od niza tematski povezanih one-shot Dungeon Crawl Classics avantura.

Igra će se održati na Roll20. Partiju možete pratiti tako se registrirate na Roll20, i zatim otvorite samu partiju.

Dungeon Crawl Classics je OSR RPG koji sadrži duh D&D-a iz 70-ih i 80-ih uz pojednostavljenu, modernu d20 mehaniku, s vlastitim elementima koji igri daju veoma unikatan štih. Prvenstveno je inspiriran “Appendix N” i Sword & Sorcery djelima fantastike, a izuzev uobičajenih polihedralnih diceva na koje smo navikli u D&D-u, DCC koristi i tzv. Zocchi dice – diceve s neuobičajenim brojem strana (d3, d5, d7, d14, d16, d24 i d30) koje zaokružuju dojam i čine DCC zaista jedinstvenim RPG-om. Zocchi dicevi nisu obavezni za igru i mogu se konvertirati u “obične” diceve na koje smo navikli, ali će naš GM biti tako dobar i ponuditi svoje na korištenje igračima tokom ODG sessiona.

GM: Adzh
Igrača: 4