The Wheel of Destiny

DCC The Wheel of Destiny

Napustiti toplinu i relativnu sigurnost svog sela većini ljudi je nezamislivo. Svijet je opasan i pun čudovišta, bandita i nezamislivog zla kojemu običan čovjek nije dorastao. Tek su oni rijetki rođeni pod zvijezdama koje im proriču uzbudljiv život pun bogatstva i pustolovina.

Ali za jednu skupinu seljaka Kolo sudbine krije odgovor na pitanje — što ako su me zvijezde prevarile? Što ako mi je namijenjeno više?

The Wheel of Destiny je open table kampanja sačinjena od niza tematski povezanih one-shot Dungeon Crawl Classics avantura.

Popunjeno 4/4 mjesta

19. 3. 2020. 19:00 Sword and Sorcery Fantasy OSR

Na milosti i nemilosti Kaosa! Naši pustolovi postaju taocima Dvora Kaosa i moraju se suočiti s teškim odlukama ako se žele vratiti kući. Gospodarima Kaosa potrebni su pijuni koji bi se za njih domogli legendarnog artefakta kojeg čuvaju Potomci Reda. Suočeni s vječnom službom, naša se grupa pustolova mora ušuljati na Ravni Reda i pred nosom njihovih stražara ukrasti Neobuzdano jaje.

Međutim, nije sve onako kako se čini kada su Dvori Kaosa u pitanju i služenje Gospodarima dvora moglo bi uništiti grupu iznutra... Mogu li naši pustolovi preživjeti Intrigu na Dvorima Kaosa?

Mjesta

Popunjeno 4/4 mjesta

#ODG45 Sword and Sorcery Fantasy OSR

Dama u Plavom, misteriozna figura kozmičke moći, upošljava grupu običnih seljaka za neobičan zadatak. Zadatak im je pratiti nevidljivi most sve dok ne dođu do rupe na nebu, kroz koju zatim moraju skočiti. Samo oni najhrabriji, najsnažniji i najsretniji mogu izbjeći sigurnu smrt, ali Dama u Plavom nudi nagradu veću od svog bogatstva na ovom svijetu: priliku seljacima da promijene zvijezde pod kojima su rođeni, a time i svoju sudbinu.