Tunel Grič

Popunjeno 2/4 mjesta

tunel

Zagreb, 2024. godina

 

Kad je prije mjesec dana skupina izletnika na Medvednici pronašla leš mlade migrantice, policija se nije previše angažirala. Prošle subote, sličan leš pronađen je u tunelu Grič. Ponovno mlada migrantica, umrla kao i prethodna, od gušenja, ali bez znakova nasilja. Kažu: covid-19. Vlasti ne reagiraju, ali vama je jasno: nisu one umrle od covida, već neko stvorenje mraka vreba u gradu. Nije vam ovo prvi put da ste u lovu na nesvete sile. Svijet oko vas pretvara se da ne vidi, ali vi znate da su ONI među vama, i jedino vi im možete stati na kraj.

Tunel Grič se odvija u Zagrebu, ali ne onakvom kakvoga znamo. Svijet Tame samo je odraz našeg svijeta u zanemarenom zrcalu. Zgrade su prljavije, ulice uže, stropovi viši, noći dulje, moćni ljudi su iskvareniji, a sjene mračnije. U tim sjenama vrebaju čudovišta, skrivaju se smrtnicima pred nosom. Vi ćete nakratko preuzeti uloge lovaca na natprirodno, koje sućut, savjest ili upitniji motivi tjeraju da se odupru natprirodnom zlu i zaštite usnule mase. No pazite, lovci su krhki, a plijen prepreden. Budite oprezni planirate li doživjeti idući lov.

Napomene

Storyteller sustav koristi samo d10, ali trebat će vam više komada. Uzmite do 10 ako imate, ako nemate - bit će na stolu. Tematika igre je HOROR - to je jedino predznanje koje trebate.

Prijave se otvaraju

GM: danijel
Igrača: 4