In the Maze

Mjesta

(4/4)

Tales from the Smoldering Corpse Bar

varrus

Sigl, srce multiverza, vrzino kolo na beskonačno visokom vretenu, mjesto koje ima puno pretendenata na vlast ali samo jednu vladaricu:

Gospu boli.

Ova kraljica okrunjena oštricama, koja nijemo lebdi ulicama grada, za koju neki kažu da je njegova vladarica a drugi da je zatočenik, pred kojom se sklanjaju demoni i vragovi, i čijim se nijemim ediktima i zagonetnim slugama pokoravaju svi Sigilci, osim šačice pretpotentnih budala.

Sada ću vam pričati o jednoj takvoj budali koja se zvala Vartus Timlin.

Timlin je bio vođa danas istrijebljene fakcije koji su se zvali Ekspanzionisti, Njihov cilj bio isti kao i kod svih takvih nadobudnih skupina -  vlast nad cijelim Sigilom. Timlinova zvijezda u usponu je brzo, efektivno i predvidljivo utrnuta kada je jedne noći izašao iz svog štaba na šetnju, zamaknuo iza ugla i nestao bez traga. Ostatak njegove fakcije je mudro zaključilo kako nema smisla dalje prkositi Gospi, te su Ekspanzionisti preko noći nestali, te su njihovi bivši članovi tiho prešli u druge malo manje ambiciozne, ali dugoročnije fakcije.

Ovoga jutra vas je probudilo glasno bubnjanje na vratima. Već ste po vašem računu mjesec dana u Sigilu, vaša ograničena sredstva su pri kraju, te vlasnik prčvarnice u koju ste se smjetili vas se sprema izbaciti na ulicu zbog neplaćanja stanarine. Čuli ste da fakcije nude besplatni stan i hranu svojim regrutima, te se bacate na analizu pamfleta koje ste sakupili.

Prijave se otvaraju

Prijaviti se mogu samo registrirani korisnici.

GM: srele
Obavezan dolazak:
Igrača: 4
Dodatno mjesto za novog igrača:
Partija: 1
Likovi su unaprijed napravljeni:
Potrebno poznavanje settinga:
Potrebno poznavanje pravila:

#ODG49

Invazija na Meeple!